fredag 28 september 2012

Fredagsmys!

Ja idag har vi fredagsmys i Altona By. Nils har varit på strålande humör idag - legat vaken långa stunder och kikat sig omkring. Så mysigt att han är med lite mer nu. Igår var BVC här på besök och Nils var uppe på sin födselvikt igen. Skönt! Men vi sliter med ersättning oxå. Hade varit skönt att bara amma men han verkar inte bli mätt utan sp vi kompletterar med 40 ml per måltid.

Idag kon det post! En fin present till Nils från Malin och hennes lille Cesar! Tusen tack!



Och själv fick jag en glossybox med massa härliga saker ;)




Idag har vi fått lunch hos svärföräldrarna och sedan gick jag och svärmor en promenad. Skönt väder! Och kolla vilken fin svamp vi hittade ;)



Sven-Olof extrajobbar som potatisplockare så jag var tvungen att testa traktorn!





Nu ligger vi utslagna i sofforna hemma och ser hockey, hela familjen Malmström - jag och mina fina killar <3





onsdag 26 september 2012

Besök igen!

Idag har Nils haft en jobbig dag. Han har liksom inte kommit till ro alls på hela dagen. Sovit som mest 15 minuter innan han vaknat och skrikit igen - stackars liten :( jag kom ur pyjamasen först vid halv tre..

Men, vid fyra fick vi besök av Mia, Olivia och Molly och vips så säckade han i Olivias famn! Och han har typ sovit sedan dess... Skönt för mig som hinner fixa lite här hemma. ;)



Av tjejerna fick Nils en jättefin skjorta. Men jag hann inte fota den innan den hamnade i tvätten tyvärr.



I tvättbaljan hamnade även lilleman som fick sig ett mysigt bad ikväll - gallskrikandes, ha ha! Bada gillar han inte. Men ligga naken på skötbordet är ljuvligt ;)



tisdag 25 september 2012

Kolla in - Nils suger på tummen :)




Idag har vi äntligen kommit iväg på shoppingtur! En timma på Maxi, Kapp Ahl och Lindex i Mellbystrand. Underbart tyckte jag! Skönt att komma ut bland folk! Nils tyckte ingenting. Han sov hela tiden. Perfekt att kunna sätta bilstolen på barnvagnschassit, gör ju att han kan sova vidare. Skönt!

Idag har Lizette varit här en sväng på kvällen. Kände att jag var otrevligt trött tyvärr.. Och Nils lite väl grinig. Hoppas hon förstod varför! Väldigt trevligt med besök oavsett! ;)




måndag 24 september 2012

Besök och tur utan bebis

Idag har Sara och Jonatan varit på besök. De hade med sig lunch - mums ;) och en fin present till Nils. Tusen tack! Så himla skönt att få lite besök. Känner mig lite instängd hemma på dagtid, speciellt vid dåligt väder.



Söta Fina Jonatan:






Nu sitter jag på vårdcentralen igen. Misstänker urinvägsinfektion... Känns konstigt att åka iväg från ett skrikande barn.. Men mamma måste ju må bra och pappa gör säkert ett utmärkt jobb - med bröstmjölksersättning som livlina!

----

Som jag misstänkt... Penicillin dags... :(




söndag 23 september 2012

2 st premiärer idag

1) första promenaden runt sjön!



2) första tuppluren i vaggan



På nätterna sover Nils i sitt babynest bredvid mig eller Martin - men vi ska nog börja ha honom i vaggan snart, så får vi bättre sömn oxå. Innan ville han inte - han är så sällskapssjuk. Men nu sover han långa stunder i vagnen på dagarna. Skönt - då får jag lite Annelie-tid igen :)

Igår gick det länge mellan måltiderna. Vi hade besök och han sov gott så jag tyckte att han kunde få sova - det straffade sig direkt. Stenhårt bröst som läcker och jätteont! Livrädd för mjölkstockning blev det en lång varm dusch och värmeilägg i bh:n idag..
Åh vad jag älskar denna lilla människa! Kan inte sluta att fotografera honom. Gissar att jag har över 100 bilder i mobilen redan...