fredag 31 augusti 2012

Fredagsmys?

Denna veckan har varit tung. Känns att jag börjar få slut på energi nu... Och en förkylning på toppen underlättar inte direkt.. Boostade med en skön
Dusch i vårt nya badrum. Hårinpackning (på huvudet), veet-hårborttagning (på resten av kroppen typ) och en ansiktsmask på det. Skönt ända in i själen! Men hjälpte föga - somnade ändå framför filmen vid halv elva...



Är lite orolig då bebis inte rört sig då mycket idag. Vad kommer det sig? H*n brukar sprattla massor men är väldigt lugn idag? Får känna efter imorgon och ringa förlossningen om det inte blir mer.

Nu ska jag sova - som jag längtat!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 år av saknad

Igår var det exakt ett år sedan vi hittade vår söta fina lilla Montoya påkörd på vägen utanför vårt hus. Fy vilken smärta och sorg jag kände då. Saknar hennes små tassar, hennes mjuka päls och hennes härliga humör (!). Mitt första och enda husdjur jag någonsin haft (bortsett från akvariefiskarna..). tänk att det redan har gått ett helt år. Jag kan fortfarande komma på mig själv med att leta efter henne, tycka mig se henne i blickfånget och ligga och vänta på att hon ska krypa ner hos mig i sängen under täcket.

Vi hedrade henne igår genom att tända ett ljus i lyktan på hennes grav. Hoppas hon vet om hur mycket vi saknar henne.

tisdag 28 augusti 2012

Måndag...

Glömde nämna vår tjejmiddag på thai-stället i Båstad igår. Alla gamla netto-brudar. Så himla mysigt att träffa dem alla! All kom (ville) inte med på bild tyvärr;)












Skön morgon!

Härligt ljus ute när jag steg upp idag och skönt att det är lite kallare ;)



Igår var vi hos BM för ytterligare en koll och alla värden såg bra ut och exakt på kurvan. Fick ett ultraljud oxå för att se att huvudet låg neråt vilket det gjorde. Perfekt! :)

söndag 26 augusti 2012

Babyshower!

Jag har världens goaste girlfriends som ordnat med babyshower för mig idag. Inte bara fick jag trevligt besök och massor av presenter - de hade dessutom med sig all fika och massor av begagnade bra-att-ha saker. TACK! Ni är bäst. Sara - Mia - Ellinor - Lizette - Monica och Mia dom inte kunde komma men som sött nog skickat ned en present.

Kolla in högen av saker. Bara vitt 40 blev en hel maskin tvätt!!








Babysitter:


Babygym:


Mobil till sängen, banywatch, div. Overaller:


Kassar med kläder och en babybjörn bärsele:


Bröstpump, bröstvärmare och handledsskydd:


Böcker och fyll-i-själv bok:


Härlig filt,skor och en mysbil..


Och till mig - hårborttagningsmedel och Dallas säsong 1och 2 ;)


Lite av kläderna:


Tack igen brudar!

Kräft-buzz

Passade på att buzza patene kampanjen igår på kräftskivan. Uppskattat! Kul att det sedan stod shampoflaskor bland ölburkar och snapsglas, kaffetermosar och snacks ;)



- Posted using BlogPress from my iPhone

Kräftkalas!

Blev inga bilder att visa - men trevligt hade vi. 8 vuxna och 5 barn! Tack Fredrik och Anna!


- Posted using BlogPress from my iPhone