fredag 3 augusti 2012

Fotboll

En perfekt kväll för lite fotboll. Heja Ysby!





- Posted using BlogPress from my iPhone

Ommöblering






Mitt i värmen fick vi för oss att det var dags att möblera om på ovanvåningen. Babyrummet skall färdigställas och därmed ska tv-rummet flyttas. Minst sagt svettigt. Nu är vi halvvägs och får nog leva med kaos ett tag. Martin spelar match ikväll




och jag kan inte riktigt lyfta runt allt själv. Men vi har kommit en bra bit på väg. Att sen Martin och svärfar prioriterade att få upp en parabol på ytterväggen och att jag körde till stranden är ju en annan femma :)




- Posted using BlogPress from my iPhone

Lika folktomt idag...







....men ack så skönt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Hihi kan inte sluta leka...

Kul med ny telefon ;)



Älskar den här bilden!




Av alla bilder från vår bröllopsdag är denna den jag gillar bäst! Underbar tycker jag! Tänk att det redan är ett helt år sedan vi var igång och planerade som bäst!

Filmdax

Såg just en bra film. 70-tals gangsterfilm. Bra och baserad på en sann historia. Rekommenderas.





torsdag 2 augusti 2012

På stranden

Är på stranden


nu. Ok lite blåsigt och lite molnigt emellanåt men oj så folktomt. Det är ju ändå 27 grader så jag gissade att fler skulle vilka bada? Men inte då. Är semestrarna över eller vad har hänt? Jag ska iallafall njuta av en hel vecka till :)
- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 1 augusti 2012

Testar..

Blev visst en ny telefon idag.. Så jag måste testa att blogga från den såklart!!




Svåra val...

Vilken bil ska vi ha? Först valde vi mellan V50 och V70 sen kom V60 och konkurrerade. Igår provkörde vi underbara V40... Så nu känns det som det antingen blir en splirrans ny V60 eller V40 beroende på var vagnen får plats... Eller en bättre begagnad (och betydligt billigare) V70. Men då måste den vara röd... Hehe.

Eller så får min lilla Audi A3 hänga på ett tag till.. ;-)


tisdag 31 juli 2012

Monopol

Ja har man inget bättre för sig spelar jag gärna monopol på paddan... Kul tidsfördriv ;)




måndag 30 juli 2012

Böckerna jag läst

Ja, sommar och semester inbjuder ju till läsning. Perfekt tycker jag!

Dessa har jag plöjt hittills:

Hundraåringen som gick ut genom ett fönster och försvan. Otroligt mysig och fin bok. Men får läsas med "en nypa salt". Dock underhållande och snabbläst... :)


Triologin om Katniss Everdeen som slåss för sitt land, Panems frihet i "Hungerspelen". Första boken var riktigt bra, andra boken ok. Tredje började bli ganska seg så jag fick pausa ett tag. Men väldigt läsvärda är de allihop! 


Lärljungen. Hjort & Rosenfeldts andra roman. Den förra hette Det fördolda och var grym. Detta är andra boken i serien om Sebastian Bergman, specialist på gärningsmannaprofiler, samt alla karaktärerna på rikskrim. RIKTIGT LÄSVÄRDA böcker båd två!




Nu laddar jag för Gideons Ring av Karin Gerhardsson, den femte och fristående delen i Carin Gerhardsens serie om Hammarbypolisen. Äntligen är det dags att fortsätta följa Conny Sjöberg och hans team!!

har oxå Zlatans bok i hörlurarna på MP3:an. ;)

Semester!

Ja gisses vad skönt! Datorfri och bloggfri och heeeelt ledig! :) Inser att det gått en hel vecka sedan jag skrev något här senast. Först var det för bra väder för att sitta vid datorn, men nu så regnar det igen :)

Njuter av dagarna och vilar mycket! Fogarna har börjat göra ont, jag är konstant trött, ryggen värker, jag sover dåligt om nätterna och veckorna seeegar sig fram. Men går in i vecka 34 idag, så nu börjar vi se ett slut på det här! Förstår bara inte hur jag ska orka jobba 3 veckor till efter semestern...

Vad har vi då pysslat med? Jo, förra veckan bjöd på fantastiskt väder så vi hängde på stranden. På Onsdagen jag och mannen och på torsdagen jag och Lizette.

På onsdagkvällen passade vi på att fira Mia och Bias som gift sig genom att ordna ihop gänget (Höglinds, Törnqvists, Liberas och Malmströms) för en gemensam middag på kvällen. Men tyvärr blev Bias sjuk, så så mycket firande av brudparet blev det ju inte. Men väl en trevlig kväll! :)

På fredagen pallade jag inte ta mig till stranden utan njöt i trädgården, dock hamnade vi på stranden ändå på kvällen då Martins föräldrar bjöd på middag vid lillstugan! En helt fantastiskt kväll! Bilder kommer nedan!

Lördagen kände min kropp att det var nog, så vi stannade hemma hela dagen och bara slappade. Eller skulle gjort det, blev att vi körde några ärenden i city, skoaffär etc och sedan rensade vi rabatter och gjorde fint i landet. På kvällen var jag fyllechaffis och körde 4 dansanta pensionärer till och från logdansen i Menlösa :)

Söndagen var oxå tänkt att bli en slappedag och jag låg mest och läste böcker och njöt av ledigheten. Men så fick vi ett ryck och bjöd hit Fredrik och Anna på grillat, fick lite abstinens och behövde träffa folk tror jag!

Idag har vi varit på IKEA och handlat hyllor till tvättstugan, skolhyllor, ännu mer babygrejer som skötbord, bäddmadrass etc. Och nu sitter allt monterat i tvättstugan. Så fint så!


Svärmor och hennes syster:

Mannen i mitt liv: 


Jag poserar med min gigantiska mage :)

Martin framför lillstugan: 

De vackra systrarna igen: 


Moa!

Syrrans fina fina Moa har lagt upp ytterligare en film på Youtube. Hon är grym!!

Här är lite gamla klipp: