torsdag 26 juli 2012

Kanonväder!

Japp nu är sommaren här! 30 graders värme och stranddags! Härligt! mellbystrand på förmiddagen, vila i trädgården på eftermiddagen och grillfest med bästa tjejernas familjen nu ikväll. Jag Älskar semestertider!!



tisdag 24 juli 2012

Pyret redan bortskämd..

Ja frysa kommer bebisen inte att göra sålänge mormor är på stick- och virkhumör. Titta vad fina saker min mamma knåpat fram. Hon är så himla duktig! Tänk vad hon kan trots sina stackars reumatiska fingrar! 




Helsingör!

Idag tog vi med svärföräldrarna till Helsingör. Vilken fantastisk dag förresten! 28 grader och strålande sol när vi kom hem. Semestern har verkligen börjat bra!! Vi började med båten till Helsingör, hittade ett trevligt ställe där vi satte oss och åt dansk lunch. Rödspätta och Hackebiff (eller iallfall en rätt var!). Gott var det och jag är typ fortfarande mätt!

Efter det blev det den traditionella glassen och sedan for vi ut till havet och drack kaffe! Så himla mysigt :)

Avslutade på Media Markt i Helsingborg och inhandlade en ny MP3 spelare åt mig. Har stört mig något på att det inte går att lyssna på ljudböcker i min eftersom den shufflar alla spår.. har man då heller inte någon display blir det svårt. Nu har jag en ny jättefin och bra så här ska lyssnas på böcker! Perfekt för alla kommande promenader med vagnen... :)

lite bilder från dagen, inte i någon speciell ordning:









Hamlets slott:

hihi, kolla in Kulan:

Hurra för sommaren!

25 grader ute klockan nio på morgonen. Strålande sol! Wounderschöööön!
Idag blir det utflykt till Helsingör. :-)


söndag 22 juli 2012

Snabbvisit i Hjo!



Varje sommar, någon gång under semestern måste vi till Hjo - det bara är så. För att träffa familjen såklart men även för att jag ska få lite semester-ro. Det är alltid så härligt i Hjo!

Eftersom mor & far och syster med familj ska till Italy veckan som kommer och vara borta i 10 dagar, var det denna helgen eller inte alls som gällde, så fredag-söndag blev det Hjovisit! Eller, vi kom upp fredag em och körde hem söndag fm. Men ändå, ack så mysigt. Och så otroligt bra väder vi lyckades tajma in!

Började med att fira mor som fyllde år i onsdags. Ett presentkort på nagel- eller sminkbehandling på Kicks samt en bok:

Vi hann med ett besök hos farmor och farfar oxå, fika såklart :) Där var oxå min faster Lena och hennes man Kjell, kul att få träffa dem oxå, Har nog inte hänt sedan bröllopet i oktober!


Här Farmor, Martin och Kjell:



Mamma och farfar (och pappa i bakgrunden som inspekterar Lena som vaxar bilen!)


Lena jobbar:


På kvällen kom syster upp till Grebban, hon har ju oxå fyllt år så hon fick oxå ett presentkort på Kicks, samt bodylotion från Bodyshop. Tror hon blev glad :)

såhär glada var vi - och så himla tjock jag ser ut!!


Såja, syrran är snyggare själv:

Stefan med Helmer:

Pappa grillmaster:


och sist min underbara make!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Första semesterdagen!


Så var den äntligen här, den första dagens semester. Vi har städat, städat, röjt och fixat. Handlat och lagat mat. Det spöregnar ute så det är likabra att passa på!

Vid kl 18 kom fam. Persson (utan lilla Elsa) till oss för grille-gille. Men som ni ser på Martin var vädret inte superbra... Tur Lisebergsponchon låg så fint i lådan! Viken-familjen hade med sitt lilla nytillskott Alma 2 månader gammal och vi fick en härlig påminnelse om vad vi har att vänta oss snart.... vi fick även ett paket blöjor av dem, känns så himla långt borta just nu men är ju faktiskt inte ens 8 veckor kvar...








Published with Blogger-droid v2.0.4