lördag 14 juli 2012

Göteborg

Ligger och tar igen mig på hotellet i Göteborg efter en shoppingdag. Kolla så fina kläder vi handlat till pyret idag <3

Ikväll blir det Kent på trädgårn`. Skönt med minisemester!ö


KENT!


torsdag 12 juli 2012

Buzzador

Jag är en bland de första i Norden med att få testa en världsnyhet - Oral-B TriZone 500, detta då jag är en buzzador. Jag har länge tänkt att jag ska köpa mig en eltandborste, så detta erbjudande var ju fantastiskt. Har testat den i en vecka nu och känner redan skillnad på tänderna. Så fräscha de känns! Jag kan verkligen rekommendera denna borste! Dessutom har jag inte laddat den någon gång ännu - och ändå haft den snart en vecka. Det är bra! :)



Oral-B TriZone 500
  • 3D-teknik – ger enastående plackavlägsning.
  • Professionell timer för att uppnå den av tandläkare
    rekommenderade borsttiden, 2 min.
  • Mekanisk trycksensor för effektiv och skonsam borstning.
  • Fullt uppladdat batteri räcker till upp till 30 min borstning
    med indikator som varnar vid låg batterinivå.
  • Passar till alla Oral-B borsthuvuden (förutom Sonic).
  • Pulserar 20 000 ggr/min och sveper 7 600 ggr/min.

Jag lever...

...men har bloggtorka!

Är typ jätteförkyld men utan snorig näsa, svårt att förklara. Men det sitter i luftrören och irriterar min vardag helt klart iallfall! Har en busy vecka, både på jobb och fritid. Plus att min telefon ballar ur hela tiden, därav bloggtorkan.

I måndags var jag inne i Halmstad och träffade Diddi för lite mat på Harrys. Jag passade oxå på att springa inom Polarn & Pyrets rea, samt Åhlens. Hittade så fina hissgardiner till bebisens rum, men jag kunde inte välja. Antingen dessa med kaniner på (fanns både rosa och blå) med matchande lakan, eller de under med massa färger och bär. Vilka är finast?



I tisdags blev det ett besök på Centercourten i Båstad för lite tennis. Tack jobbet för sponsringen! Dock lite dåligt väder med regnskurar så vi såg inte så mycket, men väl lite då och då av 3 matcher.


Under en toalettpaus lyckades vi gå fel, eller rätt ska man kanske säga, och kom in i en presskonferens/intervju med Stefan Edberg och Boris Becker, som var väldigt intressant. Kul! Inte bästa bilden kanske, men så var det ju det där med min dåliga telefon (som inte är en kamera jag vet... )


Onsdags kväll gick åt till grillning i Skummeslöv hemma hos Karlssons. Mysigt och jätteroligt som vanligt. VI gillar verkligen dem <3

Torsdag blir vilodag, fredag är det AW i Halmstad och lör-sön ska vi tillbringa uppe i Götet med Kentkonsert och en hotellnatt. Intensiva dagar, men så är det snart semester , då får jag äntligen vila!!! :) Första lediga dagen är nästa onsdag, 18 juli - mammas födelsedag.

Idag är det kära syster-ysters födelsedag, så får väl passa på att gratta henne oxå. Grattis älskade syster!!