lördag 23 juni 2012

Tvättglädje!

Ja i vanliga fall är tvätt inget jag föredrar att syssla med. Men den här tvätten är speciell. Glädjen jag kände när jag hängde ut detta går inte att beskriva. Lakan, täcke och alla ljusa bodysar i storlek 50 och 56 - mysigt.  Äntligen säger jag! Nu börjar det kännas på riktigt!! :-)



GLAD MIDSOMMAR!

Vi har hängt i Skummeslöv hela eftermiddagen och kvällen och ätit gott och umgåtts med härliga människor! Tomas, Monica, Fredrik, Frida och Ante (och alla barnen..) till maten och sen lite senare dök göteborgarna tillika sommargästerna  upp - Rickard och Carro och Kristoffer och Anneli.  Mycket trevligt! Lte annorlunda att fira utan snaps men det gick väldigt bra! Härligt att solen kom fram vid åtta-tiden och att vi kunde sitta ute!

Bäst av allt - tyskarna i semifinal efter att storpiskat Grekland! :-)




torsdag 21 juni 2012

Äntligen!

Äntligen är mannen hemma igen!! <3
Jag gick upp inatt vid ett för att pussa lite på honom. 3 dagar kan verkligen kännas som en hel evighet!
Inte nog med att jag fick hem honom - han hade visst en present med sig oxå. Denna stod på frukostbordet nu - är han inte bara för go! Älskar dig Martin!




-------

Update: fan vad jag är trög...Igår var det den 20/6... jag fick ett mail av Martin nu där det står: "Vad står det i din ring?"... eh. Vi hade alltså 4-årig förlovningsdag igår. Fy vad pinsamt att glömma! Och att jag inte fattar det när jag får en present och allt. Hur ska jag ta mig ur den här knipan?? :)

tisdag 19 juni 2012

Fotboll med far!

Pappa kikade förbi ikväll. Bra tajmat eftersom jag är gräsänka nu när Martin är i italien! Han bjöd mig på mat på AnnaBelle och nu kollar vi fotbollen. Hade varit skönt med några poäng trots att det är kört. Kom igen Sverige!



Årets förening minsann ;)

IBK Puma Våxtorp
Årets vinnare har under flera år varit med i diskussionen om att bli utnämnd till årets förening. I år tar de äntligen steget högst upp på pallen. De har under en längre tid haft en utpräglad strategi avseende utveckling av såväl förening, som dess ledare. Tack vare ett kategoriskt deltagande i kurser, föreningsutvecklingsprojekt och ledarskapsutbildningar har de skaffat sig en ledande position inom halländsk innebandy.

Årets förening har en särpräglad förmåga att engagera spelare, föräldrar och ledare att ta en roll i föreningens utveckling. Detta visas inte minst i samband med deras uppskattade stand-up-föreställningar och arrangemang på Karsefors Festplats. Tack vare detta arbete har de även hittat nya sätt att dels finansiera sin verksamhet och dels sätta innebandyn på kartan i det samhälle där de verkar.

Hallands IBF meddelar därför stolt att titeln Årets förening 2011/2012 tillfaller IBK Puma från Våxtorp.

Mer från helgen (fre+lör)!

jösses, jag hinner ju aldrig blogga.. eller orkar inte, eller prioriterar inte... ja ni fattar!
Men här kommer sista bilderna från helgen i Hjo.

Fredagen började med att jag hade telefonkonferens med en rekryteringsbyrå på morgonen i en och en halv timma. Min ersättare ska anställas så jag vill ju att det blir bra! Jag har ju nytt jobb... men återkommer till det..  Resten av fredagsförmiddagen gick åt att inhandla diverse tyger som jag nu sytt lakan etc av. över en timma på Hem och Hobby - tur  att jag älskar den affären!

Lunch med mamma och sen vidare till farmor och farfar för lite fika. De är så mysiga och har så vacker trädgård att man blir helt tokig och längtar tills man blir pensionär och hinner...



Efter det for jag upp till syrran en liten stund för att hinna prata lite med henne. Det blev ju mycket skolavslutningsprat och mycket fokus på övriga gäster, så jag hann knappt prata med henne alls. Men lite drygt en timma i solen hann vi med, Jag syrran och Helmer. Vid sex kom Bertil hem och då var det dags för mig att köra vidare...

Helmer i sin fina jacka som han fick av mig i 2-års present:


...nästa stopp, dinner-date och fotboll med bästa Linda! :) Vi skulle gått till torget och kikat på fotboll i EM-tältet, men där vart fullt så vi hamnade på Hamnkrogen istället. Helt ok, men tur för oss att matchen var försenad ;)

I lördags glömde jag av att ta bilder... eller jag tog ju på cyklisterna på vätternrundan men inte på Emma som jag träffade på eftermiddagen i Skövde. Fina Emma som alltid är ute i världen och reser, men som ändå är så härligt att träffa när vi väl ses. Precis som Linda är hon en sån kompis som man tror man träffat nyss och så kan det ha gått ett halvår. Emma träffade jag senast på vårt bröllop...

Lite shopping och lunch i skövde innan jag körde hela vägen hem till laholm för att pussa på min man!

En härlig, men intensiv, helg i Hjo! Sista gången jag var däruppe ensam tror jag... ;)

måndag 18 juni 2012

Från i torsdags - skolavslutning i Hjo!

Ja, torsdagen spenderades i Hjo, med fullt fokus på skolavslutningar.
Först slutade Bertil första klass. Spännande med sommarlov äntligen :)




Samtidigt var det dags för Moa att gå ur mellandstadiet, och därmed lämna Hammarsskolan för Guldkroksskolan!




sist - men absolut inte minst. Joel gick ur nian. Han slutade grundskolan idag. Helt sjukt. Men så fin han var, han och hans fina Märta. Jag gillar verkligen traditionen i Hjo med att man klär upp sig inför nians skolavslutning. Egentligen ska det vara sekelskiftskläder, men tjejerna föjer inte det så mycket längre. För grabbarna är det dock hög hatt och frack som gäller! :)
I kyrkan sjöng och spelade Joel så fint oxå, man blir ju stolt som moster alltså!

Här påväg in i Kyrkan:


Programbladet:

Efteråt, poserar med syster:
..och här med Märta:

I bilen påväg till balen:


I entren till balen:


Så - det var bara lille Helmer som inte blev skolavslutningsfirad - men han var väldigt duktig i Kyrkan! Så, därför passade jag på att ge honom hans 2-års present :)


En lååång dag med 2 kyrkobesök och vi stöp i säng på kvällen - efter fotbollen såklart :)


söndag 17 juni 2012

Syslöjd!

Dagen har bestått av symaskins-brottningsmatch. Jösses vad jag har dåligt tålamod.. Men efter några timmar vid maskinen och några förbrukade symaskinsnålar är jag nöjd med resultatet. Ett underlakan, ett påslakan, en innerkudde och ett kuddfodral. Allt till vaggan eller vagnen samt ett babynest blev resultatet!

Har oxå hunnit med att se LFK:s damer vinna med med 6-2 :-)

Återkommer med rapport från min fullspäckade helg i Hjo.