fredag 8 juni 2012

Det här med rökning...


Ja - debatten är igång, igen - precis som vanligt. Rökarna mot icke-rökarna. Jag har läst lite bloggar, hittat lite roliga kommentarer och vet var min ståndpunkt är. Jag citerar:

Carlotte Perellis kommentar om bilden:  "Det här är inte roligt att läsa….Finns det verkligen folk som röker fortfarande? 2012? Jag menar, några intelligenta människor?"

Katrin Zytomierska: Alla vet att ciggen är för idioter utan hjärna och ändå är det folk som röker.?

Jag känner några i min ålder som röker, inte många, men några men ärligt kan jag inte förstå varför de håller på. Jag köper att det är ett beroende, men varför börja från början? Varför sätta sig i beroende? Och varför denna ovilja att sluta? Jag förstår det bara inte.. Undrar om cigg och snus hade klassats som droger om de uppfanns idag? Jag menar, borde det inte bara vara olagligt så kan vi få slut på skiten helt.

När jag ändå är igång! Rök och förstör era egna lungor, ni har bara er själv att skylla. Men för sjutton gör det för er själva. Stå inte precis utanför entré-dörrarna och rök så att vi andra måste slå oss igenom röken för att komma in/ut - Rök inte på uteserveringar - vi på bordet brevid gillar inte att krydda vår mat med äckel-päckel-rök och för sjutton: Plocka upp era jäkla fimpar och snuspåsar efter er!

Hihi!

Hihi - ett förlåt mig i förväg fick jag idag. För 3 veckors fotboll gissar jag? Så go han är min man!


LOVE MY GIRLZ!

ja tjejer - ni är fantastiska! Behöver inte skriva mer egentligen. Tack Sara för god mat! Men oj vad klockan blev mycket. Släkte lampan vid midnatt - jobbigt när klockan ringer 5.30!




100 dagar kvar!


Är det inte fantastiskt!? :)

tisdag 5 juni 2012

Äntligen!

Igår kände äntligen Martin av bebisens sparkar! Så himla mysigt. Första kontakten mellan pappa och dotter (eller son då kanske...). Magiskt!!

måndag 4 juni 2012

Skillnaden är hårfin...

http://laholmstidning.se/article/20120604/LAHOLM/706049977/1294/-/muralmalning--i-60-arspresent

Ja, var drar man gränsen mellan fult-förbjudet-klottrande och äkta konst? För mig är gränsen hårfin. Eller handlar det om vilka tillstånd man sökt innan? Det framgår inte riktigt av artikeln? Här låter det som om Kirk satte fart att måla helt på egen hand - är det ok då? Eller bör det räknas som klotter?  Har ju svårt att tro att detta kommer att tvättas bort och att han blir skadesståndsskyldig...

Själv tycker jag det är fint! Men hoppas det gått till på rätt sätt. Annars kanske nästa "kostnär" (- som kan vara en 15-årig sammhällshatare) kommer och tycker att han har rätt att spraya över hela skiten med något hatiskt budskap...

Juliaresan ♥

Låste ågra andra bloggar igår, och hittat något jag inte kunde sluta läsa om. tyvärr minns jag inte var jag läste det, men det känns mindre viktigt. Juliaresan, någon som hört talas om den?

Det handlar om 4 unga tjejer som har förlorat sin bästa kompis till cancer - Julia. Julia förlorade sin kamp den 29 februari i år.



Dessa 4 tjejer vill hedra sin bortgågna vän Julia och bestämde sig för att samla pengar till barncancerfonden och det genom en cykelresa – Juliaresan  Jag vill hjälpa tjejerna att hedra sin själsfrände och att samla in pengar till barncancerfonden. Jag vill sprida vidare deras hemsida och budskap.
Gå in och åtminstone kolla deras sida HÄR ! Man kan inte annat än beröras ! Tack ♥

söndag 3 juni 2012

Glossybox maj!

Denna månadens Glossybox var inte riktigt lika storslagen som den förra. Men ändå helt ok. Som vanligt 5 produkter:

* BM beauty blusher. Mineralrouge som var jättebra! Lite svår att applicera från en så liten burk bara..

* Borste. Glossybox egen. Helt ok.

*  MSCHIC Pure lip liner. Säker bra men fel färg för mig. Så om någon är sugen på en cerise säg till!!

* Aqualina Pink sugar creamy body lotion. Doftar ljuvligt och boxens klart bästa produkt! Luktar sockervadd och hallon... Typ ;-)

* Love & toast eau de parfume. Luktar gott! Lite väl starkt för min smak men kul att testa!

Totalt får denna box 3 av 5 glossydots :-)


Inventerat!

japp, idag har jag haft bebisinventering. Kollat alla kläder vi fått och köpt, samt rensat ur byrån och gjort plats å bebisens grejer där. Det var endel... :) Har fått en stor kasse från Sara, och köpt lite på tradera. Totalt typ 40 plagg. Mysigt.

Detta är fynden jag gjorde på GeKås får några veckor sedan:


Blandad låda kläder till lill*n. Mest pojkiga av någon anledning...


Andra "bra att ha" saker hamnade i den här lådan:


Skötbord:


och sist men inte minst, liggkorgen till barnvagnen:

Nu känner jag mig redo. 14 veckor kvar bara... hoppas de går fort för jag längtar!!!