lördag 25 februari 2012

Mums!

Mannen bakar chokladbollar :-)


Hockey igen!

Yes - vinst igen! 5-2 mot Tingsryd! Nu är play-offen snart i hamn.

Nu blir det hem och fixa mat och sen ladda för melodifestivalen! Härligt.


Besök

Har haft mor & far här på besök. De kom igår kväll på middag. Sov över och har just åkt hem igen. Kort men mysigt.

Jag var i Prag över dagen i torsdags så jag var lite mör i kroppen och trött igår. Så det var lagom med. Snabbvisit. Nu har vi hela helgen på oss att vila ut igen!


tisdag 21 februari 2012

Massa kalorier - ingen träning

Japp. Mådde. Ganska dåligt när jag kom hem idag (trött, hängig och yr) och tog ett snabbt beslut att skippa träningen igen. Benhinnorna är ju fortfarande skit så det var enkelt beslutat. Tog därför bara en kort promenad.

Bestämde mig för en TV-kväll så jag kröp ner i sängen i mjukisbyxor redan vid halv åtta - laddandes för Top Model. Men pling i telefonen och 10 min senare var jag i bilen påväg mot Skummeslöv för en fika hos Monica och Tomas. Blåbärspaj med vaniljvisp. Mums :-)

Men mycket fika och ingen träning - ger ändå inget utslag på vågen! Kan bero på att batterierna är slut... ;-)

Lite mycket av det goda?


Igår var jag hemma hos familjen Libera, fick god kvällsmacka och på toppen en semla!
Idag fick vi semlor i matsalen efter lunchen - men eftersom jag fortfarande var mätt efter Libera-semlan hoppade jag över. Tur var väl det, för vad fick vi till eftermiddagsfika i cafeterian idag? Jo, en semla! Men en hembakt härligt såndär liten spröd sak som man äter i ett nafs. De är de bästa! Såna gör min svärmor och de är helt ljuvliga! Tänk om man hade ork att baka sådana själv.. risken är väl att man äter mer än en då och blir lika män ändå! haha.

söndag 19 februari 2012

Öringe

Har varit i Öringe och hälsat på Ellinor och hennes goa tjejer. Fått god kladdkaka och mycket bus - men oxå lite vuxensnack! Tack tjejer!!