lördag 19 november 2011

Äntligen!


Nu är jag registrerad hos Skatteverket som fru Malmström!






Malmströms goes 80!

Ligger nu i sängen efter en trevlig middag på Skansen. God mat och dryck och nice musik från åttitalet. Kul när folk klär ut sig tycker jag!
Men trötta är vi därför blir det sänggång redan. Dansa gick inte jättebra med min baksida så jag tog det liugnt.

Btw hade hotellchefen Classe Möllbergs kostym från sällskapsresan med en äkta tight Sun Trip tisha under. Det är coolt!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

fredag 18 november 2011

Hotelldax igen!

Sitter på hotell Skansen i Båstad och väntar på min man. Ikväll blir det 80-tals fest för hela slanten och imorgon kanske ett dopp i havet!? I vilket fall ska vi äta och sova gott och hinna med en stund i relaxen imorgon förmiddag. Hade gärna kallbadat men tror inte det är bra att kyla ner min stackars baksida... Den måste bli bra snartc. Vill ju spela match på söndag ju...
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 16 november 2011

1 mån

Napp. Nu har jag redan varit fru Malmström en hel månad. Skumt så snabbt tiden går! Igår missade vi helt att fira oxå... Typiskt oss!



Har sjukt ont i höft/skinka/baksida lår idag. Sträckte mig igår på träningen och idag är det mycket värre. Så illa att det svartnade för ögonen innan idag när jag skulle resa mig upp.. Har nu knaprat smärtstillande och det känns lite bättre. Men det får nog bli att krypa ner i soffan och deppa resten av dagen tyvärr :(

Malmström alltså...

Hihi känns fortfarande skumt med nytt efternamn. Men det ser bra ut tycker jag!

Sträckte mig igår på träningen. Någonstans i partiet rumpa-höft-baksida lår. Gör jävligt ont och jag har lite problem att röra mid idag aj aj. Hur ska man göra med en streckning? Vila? Massera? Någon som vet?

Idag blir det utbildning hela dagen i något enkätanalysprogram. Blä - låter trist. Ska hålla på ända till kl 18 oxå. Trist :-(
Published with Blogger-droid v1.7.4

tisdag 15 november 2011

Spenatsoppa!

Mums. Spenatsoppa och kokt ägg. Perfekt uppladdning inför kvällens 2,5 timmas träningspass!
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 13 november 2011

Var tog dagen vägen?


Ja vad hände med dagen. Vips så ligger jag här i sängen igen och ska sova...
Var på farsdagslunch hos svärföräldrarna idag och sen fick jag sticka iväg på match. Vi spelade i Varberg mot Tvååker men förlorade tyvärr.. Igen. Nu med 7-8. Attans. 7 gjorda mål och ändå förlust. Inte bra. Jag var avbytare som vanligt men fick spela typ halva matchen. Första 10 i varje period. Helt ok. Gjorde ett mål äntligen och var bara inne på planen på ett enda baklängesmål så det får väl räknas som ok.. Men fasen att vi ska tappa så på slutet. Ledde med 7-4 och tappade allt sista 10 typ.. Nerver gissar jag... Nästa helg spelar vi hemma mot Capricorn kl 13. Kom och heja på oss då!!