lördag 5 november 2011

Möte i Prag - snart Riga..



Bilden ovan visar till vänster vår tjeckiske landschef Stanislav. Han är grymt lik Kjell Broberg... syns kanske inte här direkt, men sjukt är det.



Mitt hotellrum. Inte lika lyxigt som det i Torekov...


Ja, jobbresor är inte alltid så spännande som de kan låta.. Det är mest resande, möte och väldigt lite skoj. Intressant såklart, och givande - annars skulle det väl aldrig bli av. Men just att det tar så stor del av fritiden är lite trist. Var nu iväg hela torsdagen, vilket innebar att jag egentligen stack hemifrån onsdag morgon och inte var hemma igen förrän fredag kväll. Snacka om att vara mer på jobbet än hemma =) Trist bara att min man är bortrest fre-sön och att jag åker igen måndag morgon till Riga... är sen hemma sent tisdag kväll...

onsdag 2 november 2011

I Prag



Befinner mig nu på mitt öst-stats-hotellrum i Prag. Har jobbat och rest hela dagen... Har egentligen inte något vettigt att komma med... men God Natt på er! =)

tisdag 1 november 2011

Trött

Ja det känns i benen att vi spelade match i helgen. Träning idag och jag var seg. Först löpning utomus i ca 20 min och sedan 2 timmars inomhusträning... Men det behövs nog om vi ska bli bra och samspelta! Har skrivit på kontrakt idag (för 2 år ...) och kvitterat ut sponsrade träningst-shirts. Känns stort ;-)

Nu har jag just packat färdigt. Drar till Tjeckien imorgon med jobbet och kommer hem sent på torsdag. Så no more bloggin' ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4
Published with Blogger-droid v1.7.4

måndag 31 oktober 2011

Skummis-häng

Har hängt i Skummeslöv hela kvällen hos fam.Karlsson. De grisarna har höstlov ;-) så det utnyttjar vi till att bli bjudna på mat - supergott och trevligt sällskap som alltid när man är där!
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 30 oktober 2011

9-5 tungt...

Tung förlust idag. Vi tappade till 3-0 tidigt i första och kom aldrig ifatt. Starkt ändå attt sätta 5 tycker jag. Skitkul att spela - viktigaste egentligen?? Men vinnarskallen i mig är inte nöjd

Nu blir det soffhäng resten av söndagen. Ska kolla fotboll och hålla tummarna för att Ängelholm slår Syrianska och går upp i Allsvenskan, eller??...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Bortamatch

Japp uppe tidigt (fast känns ändå som sovmorgon eftersom vi ändrade klockan ;-))
Laddar med bra frukost. Bortamatch mot Halmstad kl 10!
Published with Blogger-droid v1.7.4