lördag 29 oktober 2011

Höst!

Kände att jag ville använda de nya dessertskålarna så jag var tvungen att köpa lite godis när jag ändå var på promenad...

För övrigt underbart vackert väder för en promenix - ljuvliga färger ute nu!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Höstmys!

Martins morbror odlar prydnadspumpor så vi får ganska ofta till Hallloween jag tycker det är jättefint! Det var Lars pumpor vi dekorerade borden med på vår bröllopsfest oxå!
Här har vi lagt den i vår Alessi-skål vi fick i present från släktingarna i Göteborg!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Smink!

Har skaffat mig en ny favorit. Loreals true minerals. EN RIKTIGT bra foundation - kan rekommenderas! Har länge velat testa I.d. men tycker det är dyrt. Så detta var ett bra alternativ!

På min möhippa blev jag sminkad på Make Up store och fick då produkter till ett värde av 500 kr. Tog då ögonskuggor, kajal och lipgloss som jag är jättenöjd med. Har deras produkter sedan tidigare och tycker att de är jättebra!

Och när jag ändå är igång. Jag köpte äntligen nytt lyxigt schampo när jag klippte mig i veckan. Har insett att ju längre mitt hår blir desto viktigare med bra hårprodukter!
Published with Blogger-droid v1.7.4

fredag 28 oktober 2011

Företagsevent

Idag efter jobbet drog vi till Ishallen där mitt jobb hade ett litet event. Vår fritidsklubb har funnits i 10 år och det firades med familjedag i arenan. Totalt 400 st var vi. Kul. Clowner, trollkarlar och annat spex. Bla någon kille från "Talang" som jonglerade med eld...
Att Rögle sedan slog Almtuna med 2-0 var ju en bra bonus!!

Väl hemma blev det att se det bandade avsnittet av kvällens IDOL och till det en stooor skål popcorn - DET kallar jag fredagsmys!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

torsdag 27 oktober 2011

Nyklippt!

Så var de slitna topparna borta för den här gången! Skönt!

Nu mat och sen lite hemmafix. Sen träning!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Neeej...

Jag är ju redan sen till frissan...
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 26 oktober 2011

Borta bra..

Ja borta bra men hemma bäst sägs det. Ligger något i det ;-)
Trots trerätters och spa igår (som jag inte tackat nej till igen) är det skönt att hoppa i mysdressen här hemma och koka soppa med min man <3

Pustasoppa är en favorit!
Hacka en lök, en normalstor morot och 2 paprikor. Fräs litegrann och häll på en burk creme fraiche. Krydda med 2 köttbuljongtärningar, cayennepeppar och vitlök samt 2 msk tomatpure. Mosa sen i 400 g köttfärs (rå). Späd ut med vatten till önskad konsistens och koka. Ju lämngre desto bättre smak. Mums! Gott med vitlöksbröd till, en kvist persilja och en klick creme fraiche i!
Published with Blogger-droid v1.7.4

trött!

Ja nu ligger jag trött och matt i min hotellsäng i Torekov. Detta hotell är underbar. Mysigt! Har fått ansiktsbehandling och massage och på det god 3-rätters i trevligt sällskap. Är detta vad som kallas bestickning? En bra dag på jobbet iallafall... ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

tisdag 25 oktober 2011

måndag 24 oktober 2011

En helt vanlig måndag!

Idag har varit en helt vanlig måndag och en ganska bra sådan. Jobbat, gått några ärenden, städat badrummen, damsugit nedervåningen och gräddat pannkakor. Blir till att packa lite nu för imorgon ska jag inte sova hemma... Då blir det SPA i Torekov! Nice ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Varma händer

Titta vad min mamma stickat till mig så att jag ska slippa frysa om händerna på jobbet ;-) handledsvärmare - jätteskönt! Nu slipper jag sitta med fingervantar på. Det är inte det att det är kallt egentligen jag har bara grymt dålig blodcirkulation i händerna.
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 23 oktober 2011

Uppdaterad blogg 15okt.blogspot.com




Jag har uppdaterat vår bröllopsblogg nu, 15okt.blogspot.com så kolla där om ni vill se lite bilder =)

Härliga helg!

Denna helg har vi bara njutit av att vara lediga. Underbart skönt att inte längre ha ett bröllop att planera. Hur kul det än har varit uppskattar jag att det är över och att jag och min MAN äntligen kan ägna tid åt bara varandra igen.

Vi började dagen. Med en härlig tipspromenad i skogen. Och förundrade oss över hur kallt det kan bli på bara en vecka. Vi hade verkligen ett fantastiskt väder förra helgen!!
Published with Blogger-droid v1.7.4