lördag 6 augusti 2011

Dagsverk trädgård

Häckarna klippta och rensade och gräset klippt. Skönt. Nu blir det solhäng och senare in till Halmstad och tall ship races. Ikväll spelar September och det vill jag inte missa!
Published with Blogger-droid v1.7.2

fredag 5 augusti 2011

Nu kör vi!

Bundesliga är igång. Heja heja Dortmund!
Published with Blogger-droid v1.7.2

Onsdagen!

'


Ja, såhär slutade resan hem från Liseberg för oss i onsdags... Kopplingen la av i en korsning i Skövde så det blev till att ringa bärgare och hyra bil... Därav blev vi kvar i Hjo i 2 dygn, och har nu precis kommit hem. 10 000 kr fattigare - det är vad det kostar att byta hydraliken för att kopplingen ska fungera... kul... Men vi hade en rolig dag, och utöver 2 st stjärnvinster (shit vad finnar jag kommer få, snygg brud man blir....) hade vi jätteskoj. Här kommer lite bilder:

Här, Joel och Moa innan första åket. Moa liiite mer förväntasfull än Joel (som hellre ville åka Kållerado).


Här, tonåringarna och Martin i uppskjutet:

Och här i Höjdskräcken. Jag åker inte några av dessa som bara går upp och ner, däremot allt som snurrar.. Men det fick jag åka själv =(


När vi kom var besvikelsen stor över att Atmosphere - den nya attraktionen var avstängd. Men så när vi var uppe på berget startade den, gissa vilka 3 som rusade dit??





torsdag 4 augusti 2011

Hjo!

Igår påväg hem fick vi tyvärr fel på bilen - något med kopplingen. Vilket innebar bärgning och att bilen nu är på verkstad. Hyrbil till Hjo och nu blir vi kvar här tills bilen är ok igen! Men vi har haft en mysig dag iaf. Trots Martins feber. Och jag har badat i vättern :-)
Published with Blogger-droid v1.7.2

Luftar mustangen!


Ett måste för att det ska kännas som sommar i Hjo är att ta ett race genom stan i pappas mustang!

måndag 1 augusti 2011

Strandhäng!

Vissa dagar är hel klart lite bättre än andra! Och lite sol gör livet gott att leva - helt klart!!
Published with Blogger-droid v1.7.2

skiftbyte ;-)


Idag har det varit skiftbyte i Altona By! >Tur man har vänner som kommer och tar hand om en när Martin är bortrest. Linda kom från Skövde och har hållt mig sällskap sedan fredag lunch. Jag lämnade henne på stationen idag vid femtiden och vid sex kom Emma och Lizette istället. Emma ända från Argentina och Lizette från Halmstad. Nu ligger de och sover i varsitt rum här efter några goa glas vin och lite grillad mat. Nice :)


I morgon kommer mitt hjärta hem, underbart!!




Published with Blogger-droid v1.7.2

söndag 31 juli 2011

tjejkväll!!

Tjejmiddag på Annabelle - Laholmshaket. Tyvärr med segt dåligt kött och väldigt grönsaksfattig planka. Dessutom dött på kul folk så efter vi hade ätit blev det en cyckeltur hem och soffhäng ute i denna nästan tropiska natt. Jag menar - hur ofta är det 22 grader halv två på natten utomhus??
Published with Blogger-droid v1.7.2