fredag 27 maj 2011

På väg igen!

Den här gången mot Hjo. Tyvärr är det jättedåligt väder och riktigt trist aii köra - och ännu är vi inte ens halvvägs :(
Är jättetrött och känner mig sliten plus att jag har helt sjukt i mitt knä. Hade ont under loppet i lördags och sen har det blivit lite bättre. Men idag känns det helt kaputt. Som om jag har 5 knivblad inuti knäskålen. Stackars mig :'(


torsdag 26 maj 2011

Mysig eftermiddag i Båstad.

Idag smet jag liiiite tidigare från jobbet för att hinna med en fika med Sara som var på besök från Helsingborg och Lisa som oxå jobbar hos oss. Sara hade med sin lilla söta Oliver som är typ 6-8 veckor gammal. Sorry men jag glömde fråga! Söt var han och pytteliten!

Stör mig på att jag inte kan vända bilder i den här blogg-appen måste lära mig att vända kameran rätt istället :)



onsdag 25 maj 2011

Playing with Paddan ;)

Gissa vem som ligger närmst lampan?





Location:Altona By,Laholm,Sverige

Seg onsdag!

Idag blev det inte mycket vettigt gjort - men jag har iallafall lyckats handla en present till Helmer - fast jag kan ju inte skriva här vad jag köpt :)
Sen blev det en helkväll i soffan med ett avsnitt Desperate H! me like!!!


tisdag 24 maj 2011

Härliga vänner!

Har haft 2 av mina allra bästa vänner på middag ikväll, Sara och Ellinor. Tack tjejer för en härlig kväll! Trots oväder grillade vi. Men tyvärr gick det inte sitta ute. Kolla bilderna - soffan blev full av hagel!!



söndag 22 maj 2011

Test

Testar leksaken lite....








Ny leksak...

Martin har varit i USA med jobbet en hel vecka nu. (har inte skrivit det här eftersom jag är lite rädd för inbrottstjuva:..). Titta vad han kom hem med. En leksak ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.8