lördag 5 februari 2011

V60 <3

Published with Blogger-droid v1.6.5

Mellis-dax!

Ja jag är ett fan av melodifestivalen. Gillar egentligen inte den typen av musik men själva tävlingen är kul. Känns så folkkärt på något sätt (jag gillar ju Allsången oxå...).

Idag skulle vi åkt på shoppingtur och turat över till DK. Men det blåste så mycket att vi valde att stanna i Laholm. Har provat bil istället och drömmer nu om en sprillans ny V60 - för drömma får man väl?
Blev oxå lite shopping på Offside ;-)

Nu vankas köttfärssoppa. Mums
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag 4 februari 2011

Fredagsmyyyys

Martin tränar till halv nio så jag har fredagsmys med mig själv. Idag torsk i tomatsås, kokt blomkol och en sallad med ringlad balsamico. Överöst med parmesan och en kall öl till. Mumma!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Älskar att röra på mig!

Har kännt mig sååå trött och sliten idag att jag kände att jag måste göra något.. Annars däckar jag i soffan innan åtta ikväll. Så joggingskorna åkte på och det blev en minirunda runt Glänninge och runt fotbollsplanerna och vårdcentralen. 2,5 typ. Känndes underbart! Dock kände jag av benhinnorna tyvärr så därför blev det inte mer. Ska klä av mig lite och byta skor och köra ett pass styrka på PS3 nu istället.
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag 3 februari 2011

I'm back!

Okej - då är jag med igen! =)
Har varit en lite kaotisk vecka som började med att min bil inte startade i måndags när jag skulle hem från jobbet. Men det är fixat nu, bara sådär 2500 kr fattigare - något med fläkten som drog ur batteriet eller något... får nog en lapp snart med vad som faktiskt blivit gjort!

Jag har varit grymt trött och inte orkat lyfta ett finger efter jag kommit hem på kvällarna. Dessutom var jag ju på hockey hela kvällen igår!

Idag har jag dock fått tummen ur - stack till gymmet direkt efter jobbet och körde en timma go Indoor. Svettades som en gris - underbart!!

snart är det helg igen. Me like!

Long time no blogging...

Jag vet. Har varit i koma några dagar nu. Men kommer snart tillbaks...

Hockeyn igår var kul och Rögle vann tillslut efter ett "videomål" i förlägningen. Kul.

Min bil är oxå i koma förresten.. Men mer om det senare. Nu jobb... :-!
Published with Blogger-droid v1.6.5

söndag 30 januari 2011

Glädjetårar!


JÖSSES vilken handbollsfinal! Det är så vacker handboll så att jag sitter här med tårar i ögonen. Tyvärr utan Sverige - men såhär när det väl gäller blir man ju nästan lite halvdansk! ;-) Snyggt av Danskarna att rädda matchen till förlängning - jag skakar av nervositet!! GO DK - ni har allt att vinna!
-------
Tyvärr höll det inte hela vägen. Blev tillslut 37-35 till Frankrike. Men jag säger det igen - shit vilken match!! Tack för god underhållning killar.

Det kommer att kännas tomt imorgon. Nu är VM slut - vad ska jag nu göra på kvällarna?? :)




Nu tar vi hem bronset!

Toya och jag har bänkat oss i soffan. Hon är så söt och ska sitta precis som jag. På rumpan och med raka ben haha!
Published with Blogger-droid v1.6.5