lördag 30 oktober 2010

Jag når Hjo vi kör E4an Norr...

...till stan i mitt hjärta av lycka och sorg!

Citerar Millencolin såhär en regnig lördagmorgon i bilen påväg mot Hjo. Ska bli mysigt att träffa hela familjen. Framförallt mamma som jag vill krama. I veckan var hon med om en otäck sak. Hon skulle hem till en vårdtagare och när hon öppnade dörren märkte hon att det brann. Hon fick larma SOS men det var lite försent och tyvärr slutade det med att tanten därinne dog. Mamma gjorde helt rätt och hennes mod och förmåga att fatta sig i stunden och göra helt rätt räddade resten av lägenheterna från att bli skadade. Modiga duktiga mamma!
Published with Blogger-droid v1.6.3

fredag 29 oktober 2010

Dopkort

Såhär kan man oxå spendera en fredagskväll. Dopkort och diktredigering ;-). Är inte riktigt nöjd med kortet. Blir ofta så när jag måste få till det. Roligare när man har gott om tid och lust. ska ge bort kortet imorgon. Hoppas ingen i familjen Cervin tjuvläser min blogg innan dess - blir ju roligare om de inte sett kortet innan!

Slötittar på idol oxå. Är det inte dags att den där gammel-Geir får åka hem nu??
Published with Blogger-droid v1.6.3

Ellos paketet!

Här är en bild på paketet jag hämtade på posten igår efter träningen. En adventskalender till Bertil - legos egen givetvis. Hoppas nu det är rätt sort... Fanns inte Star Wars tyvärr...

Nu idag har jag handlat doppresent till Helmer oxå. Men vad det är avslöjar jag inte.. Kommer imorgon!

Nu blir det fredagsmys för hela slanten i Altona By. Älsklingen och jag är äntligen hemma samtidigt!!
Published with Blogger-droid v1.6.3

Påklädd staty?

Har man inget för sig kan man alltid sticka en topp till en staty ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.3

torsdag 28 oktober 2010

Still eyes up!

Ja jag är vaken. Men det var en tung dag. Inte bara för att jag är trött utan även många "klökmunkar" att reda ut. Ska bli riktigt riktigt skönt att gå på Indoor walking nu. Svettas ut lite aggressioner! På väg hem ska jag hämta ut ett paket på posten oxå spännande...
Published with Blogger-droid v1.6.3

ojoj..

Jag behöver mer än 5,5 timmars sömn inser jag nu. Somnade nästan påväg till jobbet idag. Kan bli en spännande dag på kontoret ;-) tur jag är inbokad på indoor walking idag kl 17.30 så jag har något att hålla mig vaken för. Haha!
Published with Blogger-droid v1.6.3

onsdag 27 oktober 2010

zu Hause...

....eller iaf nästan. Sitter i bilen påväg hem från Kastrup. Har varit en lång dag - men spännande. Här är vi på fabrikstur i vår fabrik i Prag!

Ska bli skönt att sova hemma. Hotellsängen var stenhård. Kommer dock sakna mitt <3 som är i Tyskland på mässa nu.
Published with Blogger-droid v1.6.3

tisdag 26 oktober 2010

Lämnar landet nu..

Kör över Öresundsbron nu. Hade hellre varit hemma i soffan och kollat Desperate H ikväll, men samtidigt kul att träffa alla kollegor imorgon. Produktråd för Polen, Tjeckien, Rumänien och Ungern. Idag var det Sverige, Danmark, finland och Norge! Allt på samma vecka - perfekt ;-)

Ska på dop i Hjo på lördag och jag ska vara fadder. Tips på present mottages tacksamt!
Published with Blogger-droid v1.6.3

Produktråd

Försvinner iväg nu.. Produktråd med jobbet i 2 dagar. Sverige idag och Tjeckien imorgon. Har tillgång till nätet först på torsdag igen tror jag. Hörs :-)
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag 25 oktober 2010

Piller

Inga kattungar här inte. Montoya käkar ju p-piller :-)
Published with Blogger-droid v1.6.3

Filippa

Tjuvläster Filippas blogg emellanåt, och måste bara få promota den lite här. Filippa är alltså min systers barns halvsyster.. typ. J Hittade en så sjukt fin bild på henne där som tål att visas upp. Visst är hon vacker??!! Tänk att hon är bara 11 år!

http://elicie.blogg.se/

söndag 24 oktober 2010

Söndagstrött

idag händer det inte mycket alls. Det är grått och regnar och jag är trött. Undrar varför.. =)

Det mest spännande jag gjort idag är att betala räkningar eller städa toan.. Men nu blir det mys med tacos och Amazing race. Me like!