lördag 9 oktober 2010

Bulls

Ser ni Emma som hänger i baren?? ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

...Liza ;-)

Published with Blogger-droid v1.6.2

Gastons

På middag på Gastons med Lizette och Emma ;-) fattar inte hur jag lägger dubbla bilder så här kommer först Emma.
Published with Blogger-droid v1.6.2

Städat


Pust. Har städat idag. Både ute och inne. Nedervåningen är "spotless" och båda toaletterna. Gick loss och skrubbade tvättstugan oxå vilket var på tiden. Martin har fixat ute så nu är gräset klippt - hoppas inte det växer mer nu! Utemöblerna är oxå inne i garaget och grillen är inplockad. Det är skittråkigt att städa och fixa, men det är ju roligt att ha fint så det är bara att bita ihop.
Nu blir det att slappa som gäller. Skulle sovit länge idag, men vaknade redan innan åtta. Eftersom jag ska ut och festa i Halmstad ikväll så lär det bli sent, så det är nog bäst jag vilar lite. Idag kommer äntligen Emma hit!!! Emma från Schweiz, som jag har längat! Hon kommer med tåget 18.45, sen ska vi bara snabbt inom här så hon äntligen får se mitt hus och sen drar vi in till lizette i Halmstad. Det ska verkligen bli roligt!

fredag 8 oktober 2010

Fredagsmys

Nyduschad och klar efter fredagspasset på Friskis&Svettis. Är lite besviken faktiskt. Hade laddat för ett svettigt gympapass, men så hade instruktören fått förhinder. Istället kom det en gammal gubbe och körde ett Bas-pass. Inte alls vad jag ville, men så var jag ju ändå där med träningskläderna och tänkte att det var bättre än att åka hem iallfall! Böjer man bara lite mer på knäna, hoppar lite högre och tar ut rörelserna lite mer så blir det ju lite jobbigt. Det blev många djupare knäböjningar så det kommer nog kännas i rumpan imorgon...


Nu ska jag snart börja med maten. Fredag = mys, och då står det tacos på menyn. Min favorit är Old El Paso - men både Maxi, Willys och Coop har tagit bort den ur soritmetet här i Laohlm. Varför?? Är det så på överallt? Någon som vet??



Sen blir det nog IDOL för hela slanten - hoppas det iallfall. Känns lite elakt mot Martin att bädda ner mig i soffan och glo på TV hela fredagkvällen (jag ska ju bort imorgon kväll...). Han är inte alls så irriterad. Men å andra sidan, hade det varit Hockey hade han gjort samma sak... =)

Trevlig helg på er!! KRAM!

Dagens mål

= ett rent skrivbord. JAG MÅSTE gå igenom min "to do" hög. Kommer stressa sönder och samman i slutet av månaden annars. Tänker alltid att jag har så gott om tid men så får jag så lite gjort. Det är nog dags att identifiera tidstjuvarna här på jobbet ;-)

Idag måste jag sticka senast tjugo över fyra eftersom jag vill hinna träna medelpasset på friskis kl fem. Sen blir det fredagsmys. Dags för första fredagsfinalen i idol. Me like :-D
Published with Blogger-droid v1.6.0

torsdag 7 oktober 2010

Soppan blev god =)

Soppan blev smaskens. Men det blev sjukt mycket, så om någon är sugen finns det här...
Ofta när jag lagar storkok så fryser jag in lunchportioner. Men efter 3 luncher med samma mat liksom tröttnar jag på det och resten blir kvar i frysen.. Varför är det så?

I övrigt en skönt torsdagkväll. Mat i mage, tvätt i maskinen och inga måsten alls. M är på fotbollsträning så jag är dessutom själv hemma. Det är i sådanahär lägen jag får lite svårt... vad sjutton gör man när man får lov att slappa???

torsdagsnöje?

Jag fullkomligt hatar att handla mat. Måste varit tiden på Netto som förstört för mig... Tråkigt är det och alltid dyrt!!

Jag blev dessutom kvar ända till halv sex på jobbet (slutar fyra) så jag hann inte träna idag grrr.

Nu ska jag laga kvällsmat. Spenatsoppa har jag tänkt. Syster bjöd på en go sist jag var där så jag hoppas min blir lika bra!
Published with Blogger-droid v1.6.0

Coolt...

Jag la in en liten räknare längst ner i bloggen igår kväll. Kollade nu och har redan 24 besökare? Trodde ni var kanske 5 st? Roligt!
Published with Blogger-droid v1.6.0

Mörkt!

JÖSSES. Idag stod regnet som spö i backen hela vägen från Laholm till Grevie. Det var helt bäcksvart ute och nästan lite jobbigt att köra. Men det är väl bara att gilla läget eftersom det nu är mörkt på mornarna ända fram till Maj!

Idag blir nog en bra dag på jobbet. Jag har inte ett enda möte på hela dagen! Wow! ;-) tänk vad jag ska grotta mig ner i högarna!!

Men hämta fixa kaffe och fika till våra spanska gäster som är här idag.
Published with Blogger-droid v1.6.0

onsdag 6 oktober 2010

Skoproblem!

Jag har helt seriöst ett problem med skor. Jag hittar inga jag vill ha! Stövlar finns det gott om i affärerna, varmfodrade vinterstövletter oxå - men det har jag redan. Vad jag behöver är ett par tunna fina skor som jag kan ha nu, utan att varken svettas eller frysa. Tips något? Just det - jag vill ha utan klack oxå, vilket gör det hela svårare.

Var ändå inne i Halmstad tidigare idag. Har kollat i typ ALLA skoaffärer i Halland känns det som, Skopunkten blev sista anhalten - jag brukar bojkota dem pga deras dåliga kvalitet, men vad gör man?? Hittade dessa idag, vad tycker NI??



Helt seriöst hittade jag oxå ett par coola gummistövlar som tyvärr inte fanns i min storek, annars hade jag köpt dem!





dagens citat

"If we aren't meant to have late night snacks then why is there a light in the fridge?"

tisdag 5 oktober 2010

Resultat efter 8 veckor...

Jag har försökt leva lite sundare. Inte mycket, men liiiite. Den där vardagsmedvetenheten har jag försökt införskaffa mig sedan semestern i sommeras. Det har inte hänt ett skit på vågen. 2 kg. Det är nada!! MEN, jag har mätt mig kontinuerligt och fört "dagbok" över mina mått. Jag har dock inte "tjuvkikat" hur det ser ut, för jag tänkte det var roligare att se efter ett tag.. Mätte mig idag igen, och efter 8 veckor ser det ut såhär:

Överarm -2,5 cm
Spänd överarm -1,5 cm
Midja -3,5 cm
Rumpa -2,5 cm
Lår -2 cm

Nu känns det värt det!! Jag har liksom känt att byxorna sitter lite skönare - 3,5 km! Härligt :)
Undra om jag mätt fel??

Gött. Jag är inte så fixerad på vikten, utan tycker det är roligare att se att kläder sitter bättre. Men klart att det hade varit roligt att komma under 60 kg igen...

måndag 4 oktober 2010

Life saver!

TRÖÖÖÖTTT. Utan det bruna guldet hade jag somnat sittandes idag ;-) Måste hinna till Friskis idag kl 17 - måste röra mig och få lite energi!!ö
Published with Blogger-droid v1.6.0

söndag 3 oktober 2010

Grattis LFK!

MARTINS damer vann serien idag. Roligt! Jag är sjukt stolt över honom!!
Published with Blogger-droid v1.6.0

Bella på tipspromenad

Vi försöker gå tipspromenaden på Hökafältet varje söndag. Den här veckan fick vi sällskap av familjen Karlsson nice!
Published with Blogger-droid v1.6.0