lördag 21 augusti 2010

Mer LCHF mat....

har bakat tekakor oxå. Dessa är gjorda på keso och linfrön mm. Blir mer som tekakor och lite saftigare.
Av alla överblivna frö och nötter blev det en gof musli!

Nu ska jag inte göra ett skit med idag - eller jo hämta Martin på en fest ikväll. Men tills dess bara slappa (och äta...)
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Äppelpaj

Har oxå bakat äppelpaj. Även den LCHF. Inget mjöl eller socker. Istället nötter, kokos och liiiite honung. Med grädde till senare ikväll. Mums :-)
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Bakar

Just nu bakar jag bröd. Ett LCHF bröd bestående av nötter och linfrön istället för mjöl. Hoppas det blir gott - det räddar mina frukostar isåfall!!
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

En sån dag...

Ja idag är en sån dag då jag bara är. Slappar och är varm. Mår dessutom lite illa, vätskebrist? Eller så är det sockerbomben iform av marängtårta so vi blev bjudna på igår. Efter 2 veckor utan socker och knappt utan kolhydrater fick kanske kroppen spel. Och så alkohol på det?

Har sjukt ont i mina benhinnor idag. Inget vidare. Typiskt när jag Kommit igång så bra med träningen. Får vila idag och hoppas att jag kan springa igen imorgon.

Nu tomatsoppa :-)
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

LFK:s damer upp i topp

Han är duktig min grabb. För det är väl alltid tränarens förtjänst om det går bra för laget? J

Det är kul att vara fotbollsfru när det går bra, och stolt är jag också!

 

Både förstalaget och andralaget leder sina serier!

Laholms FK:s båda damlag gör succé i respektive serie. Förstalaget ligger på en delad förstaplats i fyran och andralaget är obesegrat och ensam serieledare i femman.

Läs mer här:

http://www.laholmstidning.se/article/20100811/SPORT/708119957/1197/sport/*/lfks-damer-upp-i-topp

 

 


Idag spelar de mot Hyltebruk kl 11. heja heja Ler med öppen mun

Grillat

Nyss hemkomna från ett trevligt grill-gille hos min gamla arbetskollega Håkan och hans tjej Linda. De är supertrevliga och goa båda två - så tack NI för en skön fredagkväll!
Superskönt med 5 min promenad hem!!

fick inga bilder. Men vi ska dit igen på kräftkalas den 18e, så jag uppdaterar då!
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

torsdag 19 augusti 2010

LCHF?

Pust. Spranf hälsans stig idag. Ingen tidstagning utan satsaded på långdistans istället. Jösses vad jobbigt. Trött är jag, blåsigt ute och seg i benen sen milen med Diddi igår. Men runt kom jag. Skönt Nu kan jag vila imorgon och gå på grillfest med gott samvete!

Nu blir det mat. Har hittat ett LCHF-recept jag vill prova . Kesoplättar med bacon. Tilll det gjorde jag en klassisk pizzasallad och en het sås. Mums ;-)
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Radio!

 

Superduperbra radio på P3 på morgonpasset. Ola Selmén. Tyvärr är det bara nu i sommar han är programledare och sista dagen är imorgon. Här är han på bild tillsammans med ännu en av mina favoriter, Nick Schröder. Får jag för mycket abstinens får jag nog se några gamla repriser på Amigo A-A-Amigo, ett barnprogram de varit programledare för!

 

Igår var jag hemma hos Diddi och fick god lunch. Sen gick vi Prins Bertils Stig – eller iallfall en del av den. 9 km blev det totalt. Super att kombinera skitsnack med promenad – bättre än fika iallfall =)

 

Går trögt med min LCHF-diet. Svårt när man äter hos kompisar, kan ju inte riktigt be dem laga specialmat för att man försöker gå ner i vikt.. Blev lasagne hos Ellinor i tisdags och pasta hos Diddi igår. Mycket kolhydrater där.. jaja. Har ju skippat allt annat onyttigt så är jag bara envis ska det väl ge resultat ändå!


 

Gick inte så bra att byta bank heller... plötsligt när jag loggar in har jag inga pengar på några konton alls... Inga pensionspengar, inga fonder - nada. Som tur är har jag inga huslån heller... =) Får ringa banken och klura ut vad som hänt idag. Nu är det ändå en hel vecka sedan - det börjar tryta i plånboken! 

 

onsdag 18 augusti 2010

Kvällsmat!

Är hos goa Diddi. Här blir det kvällsmat. Mums! :-D
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Önskar mig...


 Måste passa på att rekommendera en superbra sida på internet. En tjej i Götet som driver en butik och en webshop med massa fiiiina kläder. Hon har en webbshop som fungerar som en blogg också, där man kan ställa frågor om plaggen osv. Kolla själva:
http://www.mandeldesign.se/fashion/blog.asp 

Bifogar lite bilder på sånt som jag bara måste ha! Får ha en muta. Försöker ju äta nyttigare och röra mig mer - bli av med några trivselkilon och må lite bättre. Får väl bestämma att jag får lägga en beställning när jag lyckats gå ner 3 kg, eller nåt :)

tisdag 17 augusti 2010

Saga 1 år

Kalasdags idag. Grattis Saga!
Published with Blogger-droid v1.5.2

God Morgon

Försöker äta LCHF men det är svårt på frukosten tycker jag. Men detta är det närmasted jag kommer. Yoghurt med blåbär och linfrön. Mums :-)
Published with Blogger-droid v1.5.2

måndag 16 augusti 2010

söstra mi!

love you!

Detta är en bild från i lördags. Har glömt att berätta att det var ett rejält extranummer med Gyllene Tider! Inte illa!!
Published with Blogger-droid v1.5.2

Löpning och bad!

Gav mig tusan på att springa idag igen. Kondisen ska upp - så är det bara. Klockade idag igen så ingen lång go skön jogg direkt. Sprang 4 km på Hökafältet. totalt 25.37 sek. Det inklusive uppvärmning på första km. Såhär var tiden per km:
1. 7.10
2. 6.20
3. 6.00
4. 6.07
Jag brukar lunka runt på dryga 7 min/km annars så jag är supernöjd! Dessutom håller knät!

Efter löpningen tog jag ett dopp i havet. Det kändes lite kallt men underbart skönt. Vi har varit dåliga på att utnyttja dessa varma sensommarkvällar. Kanske var detta årets sista dopp? Hoppas inte!

Nu blir det några kapitel i boken innan jag ska vila ögonen för idag..
Published with Blogger-droid v1.5.2

Blixtnedslag

Häromnatten åskade det massor och sen fick vi veta att blixten slått ner i en kiosk i Mellbystrand. Jag körde förbi där idag. Tänk vad lite oväder kan ställa till med. Man skulle kanske ha lite respekt för åskanändå...
Published with Blogger-droid v1.5.2

söndag 15 augusti 2010

Nysprungen

Efter en lugn eftermiddag fick jag ett ryck. Snörade på mig löparskorna och tog tre varv runt Glänninge. Ett varv uppvärmning, ett varv järnet och sen ett nedvarvning Totalt 3,5 km varav ett varv på 6 min. Väldigt snabbt för att vara mig. Skit varmt och blåsigt och asjobbigt. Men skönt att komma igång igen.
Published with Blogger-droid v1.5.1

Sköna söndag

Familjen Cervin har åkt hem och då gick hjärtat och jag och kikade lite på Laholmsmässan. Var inte så kul. Bäst av allt var en pin :-)

Nu puttrar Puztasoppan på spisen och snatr blir det lunch. Sen ska vi njuta av söndagen och bara vara. Gött.
Published with Blogger-droid v1.5.1

och speltajm med Bertil

Published with Blogger-droid v1.5.1

Morgonmys med Helmer

Published with Blogger-droid v1.5.1